AG Insurance – Ervaringen, Klachten & reviews

AG Insurance is een verzekeringsmaatschappij waarbij je voor heel wat verschillende verzekeringen terechtkan. Zo biedt AG Insurance ondermeer auto, brand, ongevallen, hospitalisatie en burgerlijke aansprakelijkheidsverzekeringen aan.

Klantendienst AG Insurance contacteren: in principe kan u geen rechtstreeks contact opnemen maar enkel via uw verzekeringsmakelaar via welke u de AG insurance verzekering in kwestie bent aangegaan.

5 reacties op “AG Insurance – Ervaringen, Klachten & reviews”

 1. Ik had een hospitalisatie verzekering bij AG,
  Na een tijdje kon ik dit via mijn werk krijgen dus gebeld naar AG om te vragen wat de te doene procedure was om mijn
  Hospitalisatie verzekering stop te zetten.
  Ik moest een brief opsturen en dat ging in orde zijn, dit bleef aan slepen, het bedrag bleven ze aftrekken van mijn rekening, terug gebeld , de Dame aan telefoon zei dat de brief niet was toegekomen maar dat ze het via de telefoon ging stop zetten. Ook dit werd niet gedaan, aangetekende brief gestuurd, zelfde probleem, na anderhalf jaar is het uiteindelijk gelukt, maar al het teveel betaalde konden ze me niet terug sturen.
  Had na de eerste brief die niet bleek toegekomen te zijn ook de domiciliering stop gezet, maar dan kreeg ik brieven dat als ik niet betaalde het via een incasso bureau ging gaan enzo!
  Soit! Daar zien ze me nooit meer terug

 2. Wat een gesukkel om Ag Insurance te bereiken. Al een paar keer een mail gestuurd maar nog steeds (na twee maand) geen antwoord ontvangen.

 3. Voor auto zat ik vroeger bij Ag,twee jaar geleden overgestapt op baloise omdat ag toch wel veel duurder was in mijn geval,ik denk dat dit voor iedereen verschillend is,hospitalitatie en pensioensparen wel nog bij Ag,nu voor eerste keer nodig gehad dus zien hoe het verloopt 😉

 4. Al 1x nodig gehad voor glasbreuk in de dakkoepel. Op 3 weken was het glas besteld en hersteld ( grote breuk, glas nog wel intact)
  Tweede x stormschade van maart. Door de vele aanvragen konden ze het zelf niet herstellen, maar we hebben wel een goed bedrag gekregen om het te laten herstellen.
  Met de auto ook al 2x pechverhelping moeten bellen, was ook goed

 5. Wij zijn langs geweest bij een onafhankelijke verzekeringsagent, en daar zou AG het beste zijn voor onze verzekeringen.
  Mijn man zijn autoverzekering zou alvast een pak goedkoper zijn (wij zijn nu bij KBC)
  Iemand ervaring met AG Insurance? Zowel positief als negatief. Zowel voor auto-, brand-, en familiale verzekering.


Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *