Belfius – Ervaringen, Klachten & reviews

Belfius was vroeger bekend onder de naam Dexia. Belfius is een Belgische bank- en verzekeringsgroep.

Klantendienst Belfius: 02/222.12.02

5 reacties op “Belfius – Ervaringen, Klachten & reviews”

  1. Gebeld met het Belfius kantoor in Reet. Zeer kordate dame aan de lijn gehad die weinig geïnteresseerd was om mij te horen had ik de indruk. Ik wilde inlichtingen vragen als ‘potentieel nieuwe klant’ over een autolening. Momenteel zitten mijn bankzaken inderdaad nog ergens anders (dat is nu eenmaal zo), dus het kwam er eigenlijk al direct op neer van: als je geen klant bij ons bent, kunnen wij eigenlijk niets voor je doen. Een tip voor de toekomst: als je klanten wilt binnenhalen of laten overstappen, moet je hen misschien eerst een warme indruk geven of effectief iéts van informatie willen geven, anders gaan ze de overstap sowieso niet maken hoor. Ik ben ooit klant geweest bij Belfius, echter overgestapt naar Argenta omdat ik een beter gevoel had bij de bank van mijn partner (en omwille van belangrijke voordelen betreffende lening huis). Ik wou de bank echter opnieuw een kans geven, maar ik herinner mij ineens waarom ik er ooit ben weggegaan! Zeer onvriendelijk gesprek en totaal afgepoeierd! Niet overstap waardig!

  2. Wij hebben sedert kort voor een woonkrediet getekend bij Belfius. Bijzondere voorwaarden worden verplicht zoals loonoverdracht, schuldsaldo en brandverzekering voor het financierde goed aan te gaan bij belfius verzekeringen. Bij Belfius bied men blijkbaar standaard pakketten aan met brand en familiale samen. Kan men ons bij belfius verplichten om samen met brand toch een familiale te moeten afsluiten?? We hadden een simulatie gevraagd maar ik vind dit heel duur uitvallen bij Belfius. En zou onze familiale laten waar die nu is en niet bij Belfius.

  3. Wanneer gaan jullie er nu eens werk van maken om Apple Pay te ondersteunen? Dit zou anno 2020 prioriteit moeten zijn. Ondertussen al ondersteunt bij Bnp, Bunq, Monese, …


Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *