VTM Go – Ervaringen, Klachten & reviews

12 reacties op “VTM Go – Ervaringen, Klachten & reviews”

 1. De app VTM GO is echt een lachertje die nooit werkt!
  1) Inloggen is al op goed geluk dat hij effectief wilt en ook niet de foutcode geeft: Sorry wij hebben een probleem veroorzaakt, probeer het opnieuw.
  2) Eenmaal ingelogd laadt alles zo traag, terwijl ik anders volledige films stream via Netflix, Disney+, youtube, …
  3) Als alles dan toch geladen is, krijg ik bij verschillende series de opmerking: “Sorry, een fout aan onze kant. We fixen het zo snel mogelijk”. Hierdoor zitten we opnieuw met de zeer trage laadtijd als je opnieuw wilt proberen.

  Echt triestig dat je een app wilt starten om mensen je programma’s aan te bieden en dat dit het resultaat is. Dan behoud je beter de eer aan jezelf en start helemaal niets op!

 2. waarom cas2 weg nuu outbollige series vtm gold en door vertagingen kan ik maar geen voledig programa meer opnemen

 3. Het is vreselijk moeilijk om een programma te kijken op Vtm go.
  Eerst moet je hopen dat het programma wil starten. Dan als je kan kijken krijg je op een gegeven moment reclame en daarna begint hij nooit op het moment waar je bent gebleven maar begint het opnieuw. Is er een lijn dat geef je aan waar je bent gebleven en begint de reclame opnieuw maar heel vaak is die lijn er niet dus moet je weer opnieuw beginnen. En zo gaat dat ontelbaar vaak door. Het enige wat je dan wel kan zien is reclame en reclame. Het is een grote ellende.

 4. Waarom kunnen we Sturm der liebe plots nietmeer zien ‘ in Tenerife . was nooit probleem voor dien . We waren trouwe kijkers . We missen Vitaya . Heel spijtig vernieuwing maar geen verbetering

 5. beste graag zo ik willen weten hoe he komt dat ik nu plots sturm der liebe niet meer kan zoen op vtm go ik woon in eede en heb het altijd kunnen volgen nu komt er steeds op van is hier niet toegestaan kunnen jullie daar iets aan doen aub dank uw wel

 6. Live uitzendingen, lange speelfilms een ramp om naar te kijken, zowel op Google Chrome als Firefox, beeld een paar second stil, of blijft stil staan, geluidsstoriingen, Firefox lukt niet altijd, krijg dan bericht op het scherm om later opnieuw te proberen. Maar onnozele feuilletonnekes zoals Spoed, Wittekerke, Aspe, dingen van 13 in dozijn, maar een serieuze goede film oooh jeee, geef mij maar Netflix.

 7. hello ewel sedert dat jullie alles overgenomen hebben is de tv een klote zender telkens dezelfde oude films niet te doen zelfs van 1968 zelfs vr de feestdagen als vrouw alleen heb meer geweend en me nerveus gemaakt oe is het mogelijk er bestaan duizenden films dat we nog nooit gezien hebben en al die praat programs pffff en er zijn veel mensen om me geen die er zo over denken ,is het mss omdat we nog niet genoeg betalen ????

  1. meneer geef u groot gelijk !
   iedere avond klote programas uitzendingen een troosteloze boel wel betalen
   maar houden met ons tv kijkers we moeten maar content zijn met het geen wat ze ons voorschotelen een schande is het we betalen genoeg en dan zo een rommel awel bedankt voor niks dan zever

 8. VTM Go, werkt niet. Ik probeer al dagen naar enkele uitzendingen van Darts WK 2020 te kijken. Maar VTM Go springt telkens naar live uitzending van VTM4.? Is er dan niemand die dit ffff kan herstellen?? Mvg.

 9. Beste, Ik begrijp dat U zoveel mogelijk zenders wenst voor de publiciteit.
  Ik begrijp ook dat de publiciteit dient voor al de medewerkers te betalen.
  Doch begrijp niet dat er om de zoveel tijd altijd dezelfde films terug komen op U zenders en af en toe een nieuwe op VTM4 ?
  Mij geef het de indruk ” eenmaal een film gekocht” herhalen en nog eens herhalen.
  dit is pocket, pocket, maar vergeet niet dat je zo kijkers verliest, dit is niet goed voor je kijkcijfers. En dan Ja… komt er minder reclame.


Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *